O Husse hrani Banja Luka

Mi smo dio Husse porodice, koja je od 1987 lider u kućnoj dostavi najkvalitetnijih proizvoda za kućne ljubimce širom Evrope i svijeta.

Zdrav životni stil kućnih ljubimaca kao cilj.

Promjena navika je teška

Realizacija projekta lokalnog sajta i uključivanje u Husse porodicu je počela kao posljedica novonastale situacije pojavom COVID-19 virusa u svijetu. Zatvorenost i naglo otuđivanje je natjeralo mnoge da preispitaju šta je to važno u životu. U strahu šta će biti sljedeće, prvo smo pogledali u svoje oko sebe i zapitali se šta nas to čini srećnim? Zdravlje?Bliskost? Ljubav? Mnogi su tek tu shvatili da su naši ljubimci u stvari sve vrijeme imali te tri osobine – davanje bezgranične ljubavi, aktivnosti koja nas čini zdravim, ali i posebnu vrstu bliskosti koja nam je potrebna.

Angažovanost kao temeljna filozofija

Tu smo za Vas!

Angažovanost je temeljna Husse filozofija. Učinićemo sve što možemo da Vam pomognemo u izboru proizvoda za vašeg ljubimca (ili ljubimice). Dobrobit životinja je na prvom mjestu, zato ne oklijevajte i pitajte nas u vezi svih nedoumica koje imate. Jedino tako pravimo razliku.

Besplatna kućna dostava na teritoriji Banja Luke

Budite dio dobre priče

Besplatna dostava je samo dio onoga što nudimo. Pored savjeta u vezi ishrane, nudimo i garanciju kvaliteta – ukoliko niste u potpunosti zadovoljni Vašom narudžbom ili u slučaju da Vaš ljubimac (ljubimica:) ne uživa u našoj hrani, možete se slobodno pozvati na našu garanciju ukusa. Sve što trebate u tom slučaju uraditi jeste da u roku od 15 dana dobijemo od Vas povratnu informaciju i mi ćemo se potruditi da riješimo problem koji imate.

Odlična Husse sensitive hrana mi je spasila Niku sa njenim probavnim problemima, a probala sam i druge premium brendove. Sigurna sam u svoj izbor i preporučila bih hranu svima.
Milica Milovanović
Petrićevac, Banja Luka
Od kako sam prešla na Husse hranu, nemam više brige oko dlaka moje mačke. Jednostavno sam ubacila u režim ishrane suhu hranu – mačka je voli i dugo mi traje.
Mirna Savić
Bulevar, Banja Luka
Besplatna dostava

na teritoriji Banja Luke

Savjetovanje

Tu smo za sve vrste savjeta u vezi ishrane

Garantovan kvalitet

Husse je švedski premium brend

100% Sigurna kupovina

Garancija ukusa hrane