Hrana za pse

Švedski Husse još od 1987. garantuje pažljivo birane sastojke odličnog kvaliteta i sa formulama koje su prilagođene psima različitih uzrasta i potreba.

Hrana za pse
Izaberi filtere za lakšu pretragu

Prikaz 1–12 od 22 rezultata

Izaberite Husse suvu hranu za pse iz četiri kategorije:

  • Super Premium – najbolje od Husse suvih hrana za pse.
  • Sensitive – veterinarska formula suve hrane za osjetljive pse.
  • Grainfree – posebno formulisane suve hrane bez žitarica, sa visokim učešćem proteina i masti.
  • Pro – Potpuna hrana namijenjena prvenstveno za profesionalne uzgajivače ili bilo kome ko ima potrebu za većim pakovanjima. Sadrži sve potrebne hranljive sastojke, vitamine i minerale za odlično zdravlje pasa.

Super Premium

Napravljena od prirodnih sastojaka, zagarantovano bez vještačkih boja i konzervansa. Prehrambeni dodaci osiguravanju blagotvorno djelovanje na zdravlje pasa, a jedinstven proizvodni proces i postupak drobljenja granula osigurava da svi sastojci zadrže svoju hranjivu vrijednost i osiguraju podršku u mehaničkom čišćenju zuba pasa.


Sensitive

Veterinarska formula Sensitive suve hrane je pogodna za pse sa osjetljivim stomacima i za pse koji imaju probavne probleme sa glutenom i drugim alergenima. Razvijena je bez glutena i pšenice u nastojanju da se u potpunosti smanji rizik od alergija i olakša varenje. U formuli se mogu pronaći samo hipoalergeni sastojci poput lososa, jagnjetine i riže. Pogodna je i za pse koji nemaju alergije ili druge probavne probleme.


Grainfree

Suva hrana formulisana je bez žitarica i bogata je proteinima za održavanje mišićne mase pasa. Koriste se samo probrani životinjski izvori proteina sa ciljem smanjenja rizika od alergija. Hrane iz ove linije sadrže mnogo proteina i masti, a koji zajedno sa malim sadržajem ugljenih hidrata čine jedinstvenu kombinaciju koja prija zdravlju. Nizak sadržaj ugljenih hidrata je postignut izbacivanjem žitarica i glutena, a umjesto njih su iskorištene visoko svarljive izvori poput krompira i grašastog povrća.


Pro

Pro serija Husse suve hrane je namijenjena prvenstveno za profesionalne uzgajivače ili bilo kome ko ima potrebu za većim pakovanjima. Sadrži sve potrebne hranljive sastojke, vitamine i minerale za odlično zdravlje pasa.


Husse ponuda suve hrane za pse je prilagođena njihovim različitim potrebama, bez obzira na uzrast, aktivnost ili u slučaju posebnih potreba uslovljenih genetikom ili zdravstvenim stanjem.
Visoko kontrolisani proizvodni proces osigurava konstantan kvalitet, a pažljivo odabrani sastojci i sirovine garantuju hranjivu vrijednost i ukus.