Blog

Nove cijene od 15.01.2022.

Od 15.01.2022. su na snazi nove cijene Husse proizvoda za teritoriju BiH zbog globalnog poskupljenja sirovina za hranu.

Pogledajte sve izmjene klikom na sliku.

Alergije kod pasa: simptomi, uzroci i kako da ublažite reakcije kod svog ljubimca

Alergija se definiše kao stanje prenaglašene reakcije i hipersenzitivnosti koji utiču na imunološki sistem kroz sitne čestice – alergene.
Velika većina alergena je na bazi proteina iz biljaka, insekata, životinja ili hrane.
Svako izlaganje vašeg ljubimca alergenima, bilo da se radi o kraćim ili dužim periodima, može da rezultuje alergijskom reakcijom. Imunološke reakcije do kojim dolazi mogu biti različite.

Sve što treba da znate o ishrani za mačke

Mačke su izuzetno voljeni kućni ljubimci kojima je potrebna najbolja briga, a koja između ostalog uključuje i najbolju ishranu. Čak i kada se govori samo o suhoj hrani za mačke, ponekad je teško odlučiti se za jednu, s obzirom na veliku ponudu. Kada uzmete u obzir specifične zdravstvene potrebe vaše mačke, uz malo istraživanja moći ćete izabrati najbolju hranu za mačke koja će odgovarati stomaku vaše mačke, ali i vašem budžetu, bilo da se radi o suhoj ili mokroj hrani.

Sve što treba da znate o ishrani za štene

Dolazak novog malog krznenog prijatelja u vaš dom je uvijek uzbudljiv i srećom ispunjen događaj, ali sa tim uzbuđenjem vrlo često dolazi i velika odgovornost i niz odluka koje je potrebno donijeti o tome kako da ‘odgojite’ štene. Jedno od najvažnijih pitanja je odluka o tome kako ćete hraniti svoje štene.

Mačka je sterilisana. Šta sad?

Vodeći se najnovijim statističkim podacima, oko 80% mačaka, kućnih ljubimaca, je sterilisano. Iako sama sterilizacija (ili kastracija) rješava brojne zdravstvene probleme naših mačjih prijatelja, vlasnici mačaka često postavljaju pitanja o brizi za sterilisanu mačku i prilagođavanju koje je potrebno uraditi.

Da li psi jedu ribu? Da!

Ako ste ikada obratili pažnju na sastav različitih vrsta hrane za pse, primjetili ste da je riba često među osnovnim sastojcima. Prije biste zamislili da je riba sastojak za hranu za mačke, ali u ishrani pasa, riba može imati mnoge benefite za zdravlje, te aktivniji i kvalitetniji život vašeg psa.

Kako odabrati Husse suvu hranu za mačke?

Švedski Husse još od 1987. garantuje pažljivo birane sastojke, odličnog kvaliteta i sa formulama koje su prilagođene različitim uzrastima i potrebama mačaka.

Besplatna dostava

na teritoriji Banja Luke

Savjetovanje

Tu smo za sve vrste savjeta u vezi ishrane

Garantovan kvalitet

Husse je švedski premium brend

100% Sigurna kupovina

Garancija ukusa hrane