Hrana za mačke

Švedski Husse još od 1987. garantuje pažljivo birane sastojke, odličnog kvaliteta i sa formulama koje su prilagođene različitim uzrastima i potrebama mačaka.

Hrana za mačke
Izaberi filtere za lakšu pretragu

Prikaži sve 10 rezultate

Izaberite Husse hranu za mačke iz četiri kategorije:

  • Exclusive – najbolje iz Husse ponude suve hrane.
  • Grainfree – posebno formulisane suve hrane bez žitarica.
  • Premium – uravnotežene suve hrane sa odličnim sastojcima.
  • Pro – kompletne suve hrane za uzgajivače u većim pakovanjima.

Exclusive

Exclusive serija suve hrane za mačke u sebi ima samo prirodne sastojke i zagarantovano je bez konzervansa i vještačkih boja. Sadrži i pažljivo odabrane prehrambene dodatke koji blagotvorno djeluju na zdravlje, a jedinstven način proizvodnje i drobljenja hrane osigurava zadržavanje svih hranjivih vrijednosti sastojaka.


Grainfree (Bez žitarica)

Grainfree serija suve hrane za mačke je specijalno formulisana tako da podrži potrebe mačaka sa osjetljivim probavnim sistemom. Tako su u proizvodima bez glutena iz ove serije žitarice zamjenjene probavljivijim izvorima ugljenih hidrata poput krompira i graška, a rezultat je bolja podrška varenju. Formulacija Grainfree suve hrane se odlikuje visokim sadržajem proteina i masti, a niskim sadržajem ugljenih hidrata, čineći tako jedistvenu kombinaciju prednosti.


Premium

Husse Premium serija suve hrane nudi uravnotežen odnos svih neophodnih hranjivih sastojaka i sa visokim učešćem proteina zadovoljava širok spektar prehrambenih potreba mačaka.


Pro

Pro serija suve hrane je namijenjena prvenstveno za profesionalne uzgajivače ili bilo kome ko ima potrebu za većim pakovanjima. Bogata je životinjskim proteinima i sadrži sve hranjive sastojke i vitamine koje mačke trebaju.


Husse ponuda suve hrane za mačke je prilagođena različitim potrebama mačaka, bez obzira na uzrast, aktivnost ili u slučaju posebnih potreba uslovljenih genetikom ili zdravstvenim stanjem.
Visoko kontrolisani proizvodni proces osigurava konstantan kvalitet, a pažljivo odabrani sastojci i sirovine garantuju hranjivu vrijednost i ukus.