Uslovi korišćenja

Opšti uslovi poslovanja Hussehrana.com online prodavnice (u daljem tekstu Hussehrana.com) utvrđeni su ovim Uslovima korišćenja.

Opšta pravila

Uslovi korištenja kreirani u najboljoj namjeri i u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača Bosne i Hercegovine i prema međunarodnim običajima online poslovanja.

Korišćenjem Hussehrana.com svaki posjetilac ili kupac (U daljem tekstu “Korisnik”) prihvata ove Uslove korišćenja. Ukoliko se Korisnik iz bilo kojeg razloga ne slaže sa Uslovima korišćenja Hussehrana.com-a, potrebno je da se suzdrži od korišćenja ili da obavjesti korisničku podršku o mogućim nedostacima na e-mail: kontakt@hussehrana.com.

Hussehrana.com radi 24 časa svaki dan u sedmici. Pristup Hussehrana.com ima svako lice koje ima pristup internetu i posjeduje internet pretraživač (browser) popust Google Chrome-a, Firefox-a, Opera Browsera, Internet Explorer-a, Edge Browsera ili nekog drugog pretraživača koji omogućava učitavanje Hussehrana.com sadržaja.

Pristup Hussehrana.com može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja sadržaja, podataka ili usljed nekih drugih tehničkih problema na koje svjesno ili nesvjesno možemo ili ne možemo uticati.

Pristup Codetektor.com može biti onemogućen privremeno radi ažuriranja podataka, obnavljanja stranice ili nekih drugih tehničkih poteškoća.

Zabranjeno je korišćenje bilo kakvih aplikacija ili programa ili softverskih alata sa ciljem preuzimanja sadržaja sa sajta ili hakerskih napada na stranicu Hussehrana.com (www.hussehrana.com). Svako nedozvoljeno, nezakonito ili korišćenje koje se protivi Uslovima korišćenja podložno je tužbi.

Korisnicima Hussehrana.com dozvoljeno je dijeljenje sadržaja putem društvenim mreža Facebook, Instagram, Twitter i drugih, ali isključivo u nekomercijalne svrhe.

Hussehrana.com će nastojati obezbijediti najbolju moguću uslugu, ali ne može u potpunosti garantovati da će pružena usluga odgovarati potrebama svih Korisnika ili da će usluga biti bez grešaka. Ukoliko uočite neki problem ili grešku, molimo da nas kontaktirate na e-mail: kontakt@husssehrana.com.

Hussehrana.com nije odgovorna za bilo kakvu štetu ili oštećenje opreme Korisnika nastalu prilikom korišćenja stranice www.hussehrana.com. Korisnik je odgovoran za štete ili nepravilnosti nastale bilo kakvom greškom, prekidom internet konekcije, brisanjem, kašnjenjem u radu, prenosom bilo koje vrste, računarskim virusom, neovlašćenim pristupom, nemarom ili nekom drugom radnjom.

Hussehrana.com može raskinuti saradnju sa bilo kojim Korisnikom u bilo kojem trenutku ukoliko smatra da je ponašanje korisnika neprihvatljivo i nije u skladu sa Uslovima korišćenja.

Korisnik putem Hussehrana.com ne smije objavljivati i prenositi bilo kakve materijale koji ugrožavaju ili na bilo koji način krše prava drugih, materijale koji su nezakoniti, ugrožavajući, uvredljivi, klevetnički, koji ugrožavaju privatnost, koji su vulgarni ili na neki drugi način nepoželjni.

Uslovi naručivanja i prava kupaca

Naručivanje na Hussehrana.com može izvršiti svako lice koje pročita i prihvati Uslove korišćenja i izvrši proces narudžbe (u daljem tekstu “Naručilac”). Za naručivanje nije potrebno registrovanje naloga kako bi se izvršila narudžba željenog proizvoda.

Svaki Naručilac odgovara za tačnost i istinitost svih informacija koje je unio prilikom procesa narudžbe proizvoda. Unošenjem podataka u formular prilikom procesa naručivanja na Hussehrana.com Naručilac daje saglasnost za pohranu podataka u elektronskoj bazi. Svi podaci se mogu koristiti i u marketinške svrhe.

Naručilac sam ocjenjuje tačnost informacija iznesenih na Hussehrana.com i vrši naručivanje proizvoda samovoljno i na svoju odgovornost.

Dostava proizvoda

Hussehrana.com kao ovlašteni Husse distributer ima obavezu da naručene proizvode dostavlja na adresu korisnika. Ukoliko to nije u mogućnosti, naručilac će blagovremeno biti obavješten.

Dostava proizvoda je besplatna.

Rok dostave naručenih proizvoda je uobičajeno 48h, ali može biti i duže u zavisnosti od raspoloživih količina proizvoda i/ili nekih drugih nepredviđenih okolnosti.

Ukoliko dođe do kašnjenja sa isporukom, molimo za razumijevanje i ukoliko želite, možete nas kontaktirati na kontakt@hussehrana.com za eventualna pitanja koja imate.

Plaćanje naručenih proizvoda se vrši gotovinski.

Sve cijene su izražene u konvertibilnim markama (KM) sa uračunatim porezom na dodatnu vrijednost (PDV).

Fotografije na Hussehrana.com mogu biti ilustrativne prirode i ne moraju odgovarati tačnom izgledu proizvoda. Podaci o proizvodu i opisima proizvoda mogu sadržavati greške i podložni su izmjenama.

Završne odredbe

Ovi Uslovi korišćenja stupaju na snagu danom objavljivanja na sajtu. Sve promjene koje se naprave u Uslovima korišćenja će isključivo biti objavljeni na ovoj stranici. Hussehrana.com nije dužan da obavještava korisnika o svim izmjenama koje učini, ali zadržava pravo da to učini ukoliko to bude neophodno.

Nastavkom korišćenja Hussehrana.com se podrazumijeva da je posjetilac/korisnik/naručilac saglasan sa Uslovima korišćenja i svim izmjenama tokom vremena.

Datum postavljanja:

Besplatna dostava

na teritoriji Banja Luke

Savjetovanje

Tu smo za sve vrste savjeta u vezi ishrane

Garantovan kvalitet

Husse je švedski premium brend

100% Sigurna kupovina

Garancija ukusa hrane